فروش ویژه

عسل کندو ( با موم ) آذربایجان غربی، خوی

%100 طبیعی

از {{model.count}}
انتخاب نوع:
نوع را انتخاب کنید.
انتخاب وزن:
وزن را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
تعداد
فروشنده فروشنده: ریشهر کالا
آماده ارسال ناموجود
125,000
48%
65,000 تومان
{{ (10 > model.stock) ? " تنها " + model.stock + " عدد در انبار باقی است - پیش از اتمام بخرید." : '' }}
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

موم زنبورعسل معجزه زنبور عسل است. موم زنبور عسل بسیار لذیذ و از نظر علمی، یک ماده  طبیعی است که توسط زنبورهای عسل کارگر از غده های موجود در زیر شکم آنها  ترشح می شود. این موم ترشح شده به عنوان مقیاس موم زنبور عسل شناخته شده  است.

محصولات مرتبط

خواص موم طبیعی عسل 

موم داراي طبیعت گرم است. خواص و کاربرد های هر نوع موم منحصر به خود آن است. مهمترین کاربرد آن  در خود کندو می باشد که زنبور عسل از موم برای ساختن (شان) بعنوان محلی  برای تخم ریزی و پرورش نوزادان، انبار عسل، انبار گرده گل و بطور کلی محل  زندگی خود استفاده می کند.

مناسب برای سینوزیت و تنگی نفس
جویدن فرآورده ای از موم و عسل، برای پاک  کردن راه های حلق، توصیه می شود و در مورد سینوزیت، تنگی نفس،  احتقان و سرفه و زکام، آن را دارویی بی نظیر می شناسد. برای این کار  بیماران باید نصف قاشق مربا خوری عسل را با موم مصرف نموده و موم آن را یک  ربع بجوند.

استحکام لثه ها
جویدن موم عسل، جرمهای دندانها را از بین می برد و لثه ها را محکم می  کند. نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد، مصرف موم عسل برای پیشگیری از  ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی سودمند است.
پژوهشگران کشورمان،تاثیر عصاره موم عسل را بر پوسیدگی و پلاک دندانی  بررسی کردند که براساس آن، غلظت های مختلف عصاره موم عسل، توقف رشد و یا  نابودی یکی از میکروب های اصلی ایجاد پوسیدگی و پلاک دندانی موسوم به  باکتری استرپتوکوکوس موتانس را باعث می شوند.
این بررسی که مشروح آن در مجله دانشگاه علوم پزشکی منتشر شد، همچنین  نشان می دهد، عصاره موم عسل، توقف تولید آنزیم اصلی تشکیل تجمع این میکروب  را باعث می شود. تجمع استرپتوکوک های دهانی به ویژه استرپتوکوکوس موتانس از  عوامل اصلی ایجاد پلاک دندانی و پوسیدگی دندان است. مواد طبیعی مهار کننده  تجمع این باکتری ها اهمیت زیادی دارند.

پیشگیری از سرطان
بیشترین میزان مواد آنتی اكسیدان عسل در موم آن قرار دارد. آنتی  اكسیدان ها موادی هستند كه با خنثی كردن مواد زیانبار در بدن، در جلوگیری  از بروز بیماری ها و انواع سرطان، اهمیت بسزایی دارند. میزان مواد آنتی  اكسیدان موجود در عسل، از میزان این مواد در موم كمتر است و با گرفتن موم  از عسل، آثار سودمند آن كاسته می شود.

دیگر فواید موم عبارتند از:
موم داراي خاصيت افزايش دهنده ترشحات بزاق و نرم کننده گلو مي باشد.
موم تقويت کننده نيروي جنسي است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...